Stories

Back

Startupit herättivät paljon kiinnostusta Parasta Aikaa -tapahtumassa

 

Startupit herättivät paljon kiinnostusta Parasta Aikaa -tapahtumassa

Upgraded vei osana Tekno-hanketta neljä startup-yritystä esittäytymään Parasta Aikaa -tapahtumaan 25.10.2018 Finlandia-talolle. Parasta Aikaa on ikääntyvien hyvinvointiin keskittyvä moniammatillinen koulutustapahtuma, jonka järjestää Tehy ry. Tapahtuman kohderyhmänä olivat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, johtajat, päättäjät ja opiskelijat.

Nyt neljättä kertaa järjestetyssä tapahtumassa oli kävijöitä yhteensä noin 1000 ja näytteilleasettajia 40. Tapahtuman aiheina oli tällä kertaa mm. robotisaatio, etäyhteydet ja arjen teknologia.

Upgraded in Parasta Aikaa

Upgradedin osastolla pääsi kokeilemaan Peili Visionin virtuaalitodellisuuden työkalua neurologiseen kuntoutukseen sekä Physilectin liikkeentunnistuskameraan perustuvaa fysioterapiaratkaisua ja tutustumaan myös Sanosteen kuvapuheluteknogialla tarjottaviin harrastuksiin sekä Beat2Phonen langattomaan EKG-mittariin ja sovellukseen. Osastolla riittikin paljon kiinnostuneita kävijöitä ja monet tapahtuman kävijät innostuivat kokeilemaan VR-laseja ja fysioterapiaharjoitteita.

Startup-yritysten oman arvion mukaan osastolla kävi juttelemassa jopa reilusti yli sata kävijää! Kaikki yritykset kertoivat myös löytäneensä tapahtumasta uusia kontakteja tai mahdollisia yhteistyökumppaneita. Kaikki startupit kokivat siis tapahtuman hyödylliseksi!

Sanoste

Marianne esitteli tapahtumassa Sanosteen kuvapuheluteknologialla senioreille välitettäviä harrastuksia.

Tapio esitteli tapahtumassa Physilectin liikkeentunnistuskameraan perustuvaa fysioterapiaratkaisua.

 

Beat2Phone in Parasta Aikaa

Veli-Heikki esitteli tapahtumassa Beat2Phonen langatonta ja helppokäyttöistä EKG-mittaria ja mobiilisovellusta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Peili Vision

Akviliina esitteli tapahtumassa Peili Visionin virtuaalitodellisuutta hyödyntävää neurologisen kuntoutuksen työkalua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEKNO-Hankkeen tarkoituksena on muun muassa lisätä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten terveysteknologiaosaamista ja tietoisuutta uusista kotona pärjäämistä edistävistä terveysalan innovaatioista ja tuotteista ja toisaalta lisätä alan startup-yritysten näkyvyyttä.

TEKNO-hanke jatkuu helmikuuhun 2019 saakka. Jos olet terveysalan yrittäjä,  ammattilainen tai muuten kiinnostunut alan innovaatioista ja olisit kiinnostunut tulemaan mukaan hankkeeseen, ota yhteyttä osoitteeseen info@upgraded.fi!

TEKNO-hankkeen päätoteuttajana toimii Laurea-ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina toimivat Upgraded, Posintra Oy sekä Vantaan Invalidit. Projektin päärahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto ESR.

Liked the story? Share it!
Back to top
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial

Subscribe to Upgraded's Monthly Newsletter!

HealthTech Industry news to your email, once a month or so. No spamming, no strings attached - just all you need to know.

You have now successfully subscribed to the newsletter!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Upgraded will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.