Stories

Back

Keski-Satakunnassa optimoitua terveydenhoitoa TOP100-projektissa

 

Keski-Satakunnassa optimoitua terveydenhoitoa TOP100-projektissa

Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä on yhteistyössä Predicell Oy:n ja Prizztech Oy:n kanssa käynnistänyt TOP100-projektin, jossa asiakkaalle luovutetaan valittuja sensoreita hyvinvoinnin seuraantaan, ja tieto analysoidaan Predicell Oy:n kehittämässä tekoälypalvelussa. TOP100 projekti toteutetaan osana Satakunta Digihealth-hanketta. Sensorit voivat olla puettava ja asiakkaan mukana kulkeva älykello sekä vuodesensori. 

Syntynyttä tietoa hyödynnetään Keski-Satakunnan terveydenhuollon tehostetussa kotikuntoutus- ja arviointitiimissä sekä alueen kotihoidossa ja tehostetun palveluasumisen yksiköissä Asiakkaalle TOP100-palveluun liittyminen on vapaaehtoista. 

”Meitä kiinnostaa, voidaanko käytetyillä sensoreilla saada lisäinformaatiota , mikä tavanomaisiin toimintamalleihimme ja havainnointitapoihimme verrattuna toisi lisähyötyä ja/tai apua asiakkaidemme hoitoon.”toteaa, Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymän koti- ja laitoshoidon ylillääkäri Terhi Homlstöm 

”Olemme nöyrän kiitollisia Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymän näkemyksellisyydestä ohjata sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja datalla ohjatusti. Menetelmä mahdollistaa palvelujen suunnittelun asiakaskeskeisesti ja mahdollistaa yksilölliset tarpeet parhaalla tavalla huomioivan hoidon ja palvelun ennakoiden,”, summaa Predicell Oy:n toimitusjohtaja Aki Kuivalainen. 

Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä toimii Harjavallan ja Kokemäen kaupunkien sekä Eurajoen ja Nakkilan kuntien alueella. Satakunta DigiHealth – hanketta rahoittaa Satakuntaliitto (EAKR) ja alueen kunnat. 

Lisätietoja: 

Uutinen DigiHealth-hankkeen sivuilla: https://satakuntadigihealth.fi/2020/01/20/680/

Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä, koti- ja laitoshoidon ylillääkäri Terhi Homlstöm, terhi.holmstrom@ksthky.fi 

Predicell Oy, toimitusjohtaja, Aki Kuivalainen, aki.kuivalainen@outlook.com, p. 040 721 2323 

Satakunta DigiHealth, projektipäällikkö, Niina Holappa, niina.holappa@prizz.fi ja p. 044 710 5455 

Predicell Oy

Liked the story? Share it!
Back to top
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial