Medtech4 Europe -hankkeen avoin sidosryhmätilaisuus

TERVEYSTEKNOLOGIAN SÄÄTELY EU:ssa UUDISTUU – miten varmistetaan huippuosaamista vaativan alan menestys jatkossakin? Miten startupit ja scaleup -yritysten kannattaa toimia?

 

Medtech4 Europe -hankkeen avoin sidosryhmätilaisuus pidetään tiistaina, 28.5.2019 klo 9:00- 13:00, Helsingissä Scandic Hotel Simonkentässä Kampissa. Tilaisuuden järjestävät Uudenmaan liitto sekä Upgraded.

EU:n Lääkinnällisiä laitteita koskevan MD -asetuksen (MDR) siirtymäaika päättyy noin vuoden kuluttua, 27.5.2020 ja asetusta sovelletaan sen jälkeen kokonaisuudessaan. Miten siirtymäaikana menetellään? Mitkä ovat keskeiset uudet vaatimukset? Mitä erityisesti startup ja scaleup -yritysten pitää huomioida? Hieman myöhemmin, vuonna 2022, IVD tuotteita koskeva asetuksen siirtymäaika päättyy. Pitempi siirtymäaika on todellakin tarpeeseen – luokitukset ja vaatimustaso muuttuvat erittäin radikaalisti.

Tämä tilaisuus ja kutsu on suunnattu kaikille terveysteknologiasta kiinnostuneille Uudenmaan liiton kumppaneille, alueen yrityksille, erityisesti terveydenhoidon eri toimialojen startup-yrityksille sekä alaan liittyvää ohjelmistokehitystä tekeville yrityksille. Myös Uudenmaan sairaaloiden ja kliinisten yksiköiden edustajat ovat tervetulleita, samoin yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen tutkijat ja tutkimusryhmien edustajat.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti – kannattaa ilmoittautua nopeasti! Tilaisuus päättyy ohjelman osalta noin klo 12:00 ja sen jälkeen tarjoamme kevyen lounaan verkostoitumisen merkeissä.

Liked the story? Share it!

Date

May 28 2019

Time

9:00 am - 1:00 pm

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: May 28 2019
  • Time: 02:00 - 06:00

Cost

Free

More Info

Registration

Location

Scandic Hotel Simonkenttä
Simonkatu 9, 00100 Helsinki
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial